رشد کسب و کار

در این مقاله خواهید آموخت:
رشد کسب و کار چگونه صورت میگیرد؟ در این مقاله راز رشد کسب و کار را برایتان می گوییم. ۹۰ درصد موفقیت کسب و کارتان به بازاریابی موفق وابسته است. پس، تنها ۱۰ درصد از موفقیت یک کسب و کار به ایدهی کسب و کار منتسب است. بسیاری از افراد بر جنبههای نادرستی از بازاریابی کسب و کار متمرکز میشوند. یاد گرفتن نحوهی صحیح رشد یک کسب و کار از اهمیت بالایی برخوردار است.
مراحل رشد کسب و کار
۱. محصولی رشد میکند که با نیازهای بازار همسو باشد.
بسیاری از مالکان کسب و کار محصولاتی دارند که کسی تمایل به خرید آنها ندارد. اگر نیازهای بازار را نمیشناسید، چگونه انتظار دارید کسب و کارتان رشد کند؟ برخی مالکان کسب و کارهای جدید اینگونه عنوان کردند که “فقدان نیاز بازار به محصولاتشان باعث شکست کسب و کارشان شده است”. مهم نیست چه میزان ابزارهای بازاریابی و بودجه در دسترس شما است، مشغول شدن با یک محصول بد، که نیازهای بازار را برآورده نمیکند هیچ نتیجهی مثبتی برایتان ندارد.
2. بازارهای مکمل را شناسایی و در آنها هدفگذاری کنید.
پیش از آنکه به این استراتژی بپردازید، از خودتان بپرسید “شرکت من در چه کسب و کاری فعالیت میکند؟” آیا محصولات و خدماتتان نیازهای مشتریان را برآورده میکند؟ بهعنوان مثال، پاسخ یک شرکت بیمهای این است که آنها محصولات بیمهای ارائه میکنند. اگر شرکت بگوید، باعث راحتی خیال مردم میشود و در روز مبادا به داد آنها میرسد، تعریف گستردهتری ارائه کرده است. در بازار گوشهی شما، تلاش کنید محصولات و خدماتی را بفروشید که مکمل یکدیگر هستند.
3. استخدام فرد مناسب برای رشد کسب و کار
قبل از اینکه در مورد مسیر رشد شرکتتون فکر کنین، باید نیروهای مناسبی رو در اختیار داشته باشین تا بهتون کمک کنن به هدفتون برسین. با استخدام بهترین افراد میتونین روند رشد سریع و مطمئنی رو تجربه کنین. همونطور که خیلی از موسسین کسب و کارها میگن، داشتن یک تیم مناسب برای موفقیت ضروریه.
با در اختیار داشتن کارمندان پرتلاش و متعهد به موفقیت شرکت، کسب و کارتون برای رشد مستمر و محسوس آماده تر هستش. علاوه بر این، یک تیم کارآمد بهتون کمک می کنه تا وظایف رو راحت تر تخصیص بدین و برای ارائه بهترین عملکردتون و ایجاد یک فرهنگ کار مشارکتی، وقت و انرژی بیشتری داشته باشین.
4. کاهش ریسک
ریسک یکی از بخش های اجتناب ناپذیر در شروع و رشد کسب و کار به حساب میاد. اینکه بتونین همه چیز رو کنترل کنین غیرممکنه، اما روش هایی هست که با کمک اونها میتونین تهدیدات داخلی و خارجی کسب و کار و رشد اون رو محدود کنین. یکی از منابع مهمی که به شما در این زمینه کمک می کنه، ارائه دهنده بیمه تجاری شما هستش.
کسب و کارهای کوچک باید رشدشون رو مدیریت کنن تا از اختلالاتی که میتونه تجارتشون رو متوقف کنه، جلوگیری بشه. مثلا سرقت اطلاعات کارکنان، سوابق مشتریان و طراحی های محصول میتونه یک کسب و کار کوچک رو از بین ببره. علاوه بر این، اختلالاتی از این دست میتونه هزینه های قابل توجهی رو به همراه داشته باشه و اعتماد و وفاداری مشتریان رو از بین ببره.
خط مشی هر صاحب کسب و کاری شامل نقض داده ها یا سایر ضررهای سایبری نمیشه. کسب و کارهای کوچک باید با دریافت بیمه هایی که این نوع از ضررها رو پوشش میدن، برای این مشکلات آماده باشن. در حال حاضر بیمه هایی هستن که هزینه های جبران خسارت و دعاوی حقوقی رو پوشش میدن و کسب و کارهای کوچک میتونن از کمک اونها بهره ببرن.
با رشد کسب و کار کوچک شما، احتمالا به فضا و تجهیزات بیشتری نیاز دارین. همچنین ممکنه نیاز به تولید محصولات یا خدمات جدیدی وجود داشته باشه یا سطح عملیاتی و توزیع افزایش پیدا کنه. به همین دلیل باید به طور دوره ای سیاست هاتون رو بازنگری کنین تا همیشه نرخ پوشش دهی مناسبی داشته باشین.
5.سرمایه گذاری روی خود برای رشد کسب و کار
وقتی کسب و کارتون مراحل آغازین خودش رو طی می کنه، احتمالا حاشیه سودتون خیلی ناچیزه و حتی اصلا سودی وجود نداره. بنابراین، هر پولی که به دست میارین باید مستقیما به رشد شما کمک کنه. با سرمایه گذاری روی کسب و کار میشه رشد سریعتری رو تجربه کرد.
در سالهای اول راه اندازی کسب و کار خیلی مهمه که تمام درآمدها رو برای رشد بیشتر شرکت صرف کنین. سرمایه گذاری زودهنگام و سنگین برای رشد سریع حیاتی به حساب میاد. نباید اشتباه خیلی از کسب و کارهای کوچک رو مرتکب بشین و تمام سود رو به جیب بزنین!
دیدگاهتان را بنویسید